Plastik Estetik Ve Rekonstrukrif Cerrahi

Özel Ataköy Hastanesi olarak, plastik, estetik ve rekonstrüktif cerrahi alanında uzmanlaşmış bir ekip ve modern tıbbi teknoloji ile hizmet vermekteyiz. Hastalarımızın sağlığı ve mutluluğu bizim önceliğimizdir.

Hizmetlerimiz

Estetik Cerrahi: Rinoplasti, meme estetiği, liposuction, karın germe, yüz germe ve daha fazlası.
Rekonstrüktif Cerrahi: Yaralanma sonrası rekonstrüksiyon, meme rekonstrüksiyonu, yanık tedavisi ve diğer rekonstrüktif prosedürler.
Plastik Cerrahi: Tümör cerrahisi, el cerrahisi, mikrocerrahi ve diğer plastik cerrahi prosedürler.

Estetik Cerrahi Hizmetleri

Estetik cerrahi, kişinin görünümünü iyileştirmek ve kendine güvenini artırmak için yapılan cerrahi prosedürlerdir. Özel Ataköy Hastanesi olarak, en son teknikler ve güvenilir cerrahi yöntemlerle estetik cerrahi hizmetleri sunuyoruz.

Rekonstrüktif Cerrahi Hizmetleri

Rekonstrüktif cerrahi, doğuştan veya kazalardan kaynaklanan deformiteleri düzeltmek, yaralanmaları tedavi etmek ve hastaların sağlığını ve işlevselliğini geri kazanmak için yapılan cerrahi prosedürlerdir. Uzman ekibimiz, her hastanın bireysel ihtiyaçlarına uygun çözümler sunar.

Neden Özel Ataköy Hastanesi?

Özel Ataköy Hastanesi olarak, plastik, estetik ve rekonstrüktif cerrahi alanında uzmanlaşmış bir ekiple hizmet vermekteyiz. Hastalarımızın güveni ve memnuniyeti bizim için önemlidir. Modern tesislerimiz ve hasta odaklı yaklaşımımızla size en iyi sağlık deneyimini sunmak için buradayız.

İletişim ve Randevu

Daha fazla bilgi almak veya randevu oluşturmak için bize ulaşın. Uzman ekibimiz, plastik, estetik ve rekonstrüktif cerrahi ile ilgili sorularınızı yanıtlamaktan memnuniyet duyacaktır.