Kaş Kaldırma

Kaş kaldırma, yüz estetiğinde önemli bir rol oynayan ve gençleştirme amacıyla tercih edilen bir prosedürdür. Düşük veya sarkık kaşlar, yorgun ve yaşlı bir görünüm yaratabilir. Ancak, kaş kaldırma işlemi sayesinde kaşların doğal konumuna yükseltilmesiyle daha genç ve enerjik bir ifade elde edilebilir. Özel Ataköy Hastanesi olarak, uzman plastik cerrahlarımız ve modern tekniklerimizle, en kaliteli kaş kaldırma hizmetini sunmaktayız.

Kaş Kaldırma Nedir?

Kaş kaldırma, kaşların yukarı doğru kaldırılması ve yeniden şekillendirilmesi amacıyla yapılan bir estetik prosedürdür. Bu işlem genellikle göz çevresindeki deri ve kasların sıkılaştırılmasıyla gerçekleştirilir. Kaş kaldırma, hastanın yüz hatlarını dengeleyerek ve genç bir görünüm sağlayarak estetik bir iyileşme sağlar.

Kaş Kaldırma Avantajları

• Genç ve dinamik bir görünüm kazandırır.
  • Gözlerin daha genç ve uyanık görünmesini sağlar.
  • Kaşların doğal pozisyonunu yeniden belirler.
  • Estetik denge ve uyum sağlar.

Özel Ataköy Hastanesi’nde Kaş Kaldırma

Özel Ataköy Hastanesi, kaş kaldırma işleminde uzmanlaşmış bir sağlık kuruluşudur. Deneyimli plastik cerrahlarımız ve son teknoloji ekipmanlarımızla, hastalarımıza güvenli ve etkili bir tedavi sunuyoruz. Kaş kaldırma işlemi öncesinde detaylı bir değerlendirme yaparak, hastanın ihtiyaçlarına uygun bir tedavi planı oluşturuyoruz.

Kaş Kaldırma Fiyatları

Kaş kaldırma işlemi fiyatları, uygulanacak yönteme, hastanın gereksinimlerine ve tedavinin kapsamına göre değişiklik gösterebilir. Detaylı fiyat bilgisi ve randevu oluşturmak için lütfen bizimle iletişime geçin. Uzman ekibimiz, size en uygun çözümü sunmaktan mutluluk duyacaktır.

Kaş kaldırma işlemi hakkında daha fazla bilgi almak ve randevu oluşturmak için bize ulaşın. Sağlığınız ve güzelliğiniz bizim önceliğimizdir.