Kepçe Kulak

Kepçe kulak, doğuştan veya travmatik yaralanmalar sonucu oluşan bir durumdur ve genellikle kişinin estetik görünümünü etkiler. Kepçe kulak estetiği, kulakların daha doğal ve dengeli bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Siz de keçe kulaklarınızla ilgili memnuniyetsizlik yaşıyorsanız, doğru adrestesiniz.

Kepçe Kulak Estetiği Nedir?

Kepçe kulak estetiği, kulakların dış yapılarının yeniden şekillendirilmesi ve kulakları başın daha doğal bir pozisyonuna getirmek için yapılan bir cerrahi işlemdir. Genellikle kulak kepçesinin arkasındaki kıkırdak dokunun düzeltilmesi veya kırpılması ile gerçekleştirilir. Bu prosedür, hastanın kulaklarının daha dengeli ve estetik bir görünüm kazanmasını sağlar.

Kepçe Kulak Estetiğinin Faydaları

• Kulakların daha doğal ve dengeli bir görünüm kazanmasını sağlar.
  • Kişinin özgüvenini artırır.
  • Estetik dengesizlikleri düzeltir.
  • Yüz simetrisini iyileştirir.

Nasıl Yapılır?

Kepçe kulak estetiği genellikle lokal veya genel anestezi altında gerçekleştirilir. Cerrah, kulak arkasında küçük bir kesik yapar ve ardından kıkırdak dokusunu yeniden şekillendirir veya kırpılarak kulakları başın daha doğal bir pozisyona getirir. Ameliyat sonrası dönemde minimal rahatsızlık ve hızlı iyileşme süreci sağlanır.

Neden Özel Ataköy Hastanesi?

• Deneyimli ve uzman cerrahi ekibimiz.
  • Güvenli ve modern ameliyat ortamı.
  • Hastanemizdeki son teknoloji ekipmanlar.
  • Bireysel ve özenli hasta takibi.
  • Ameliyat sonrası dönemde destek ve rehberlik.

Kepçe Kulak Estetiği Fiyatları

Kepçe kulak estetiği fiyatları, birçok faktöre bağlı olarak değişebilir. Bu faktörler arasında hastanın durumu, cerrahın deneyimi, hastanede geçirilen süre ve kullanılan teknikler bulunur. Ancak, Özel Ataköy Hastanesi olarak, hastalarımıza uygun fiyatlar sunmayı ve esnek ödeme seçenekleri sağlamayı taahhüt ediyoruz.

Kepçe kulak estetiği fiyatı hakkında daha net bir bilgi almak ve kişiye özel bir fiyat teklifi almak için lütfen bizimle iletişime geçin. Uzmanlarımız, sizin için en uygun tedavi planını belirlemek ve maliyet konusunda size yardımcı olmak için burada.

Kepçe kulak estetiği hakkında daha fazla bilgi almak ve uzman görüşü almak için bize ulaşın. Uzmanlarımız, size en uygun tedavi planını belirlemek için burada.