Rinoplasti Burun Estetiği

Özel Ataköy Hastanesi olarak, güvenilir ve yenilikçi sağlık hizmetlerini siz değerli hastalarımıza sunuyoruz. Deneyimli plastik cerrahlarımızla birlikte, estetik ve fonksiyonel olarak tatmin edici sonuçlar elde etmek için burun estetiği (rinoplasti) hizmetleri sunmaktayız.

Rinoplasti Nedir?

Rinoplasti, estetik veya fonksiyonel nedenlerle burun şeklini ve boyutunu değiştirmek amacıyla yapılan cerrahi bir işlemdir. Bu işlem, hastanın yüz yapısına uygun, doğal ve dengeli bir burun profili oluşturmayı hedefler.

Burun Estetiği Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Rinoplasti ameliyatı genellikle genel anestezi altında yapılır. Plastik cerrah, burun derisine erişmek için burun içinden veya dışından küçük kesi yapar. Sonrasında burun kemikleri ve kıkırdakları yeniden şekillendirilir. İşlem sonunda burun derisi tekrar yerine getirilir ve dikişler yerleştirilir.

Rinoplasti Sonrası İyileşme Süreci

Rinoplasti sonrası iyileşme süreci hastanın bireysel faktörlerine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Ancak genellikle hastalar birkaç gün içinde normal aktivitelerine dönebilirler. İyileşme süreci hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen uzman ekibimizle iletişime geçin.

Neden Özel Ataköy Hastanesi?

Özel Ataköy Hastanesi olarak, burun estetiği (rinoplasti) konusunda uzmanlaşmış plastik cerrahlarımızla hastalarımıza güvenilir ve kaliteli hizmet sunmaktayız. Estetik ve fonksiyonel olarak tatmin edici sonuçlar elde etmek için bize güvenebilirsiniz.

Rinoplasti (Burun Estetiği) Fiyatları

Rinoplasti (burun estetiği) fiyatları, kişinin ihtiyaçlarına, operasyonun karmaşıklığına ve kullanılan tekniklere bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Özel Ataköy Hastanesi olarak, hastalarımıza en iyi fiyatları sunmayı ve bütçelerine uygun tedavileri sağlamayı amaçlıyoruz.

Rinoplasti fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçin. Uzman ekibimiz, size en uygun tedavi seçenekleri ve fiyatlandırma konusunda yardımcı olacaktır.

Neden Rinoplasti (Burun Estetiği)?

• Burun şeklindeki bozuklukları düzeltebilir.
  • Burun boyutunu ve şeklini değiştirebilir.
  • Burun ile yüz arasındaki dengeyi sağlayabilir.
  • Solunum problemlerini gidermeye yardımcı olabilir.

İletişim ve Randevu

Daha fazla bilgi almak veya randevu oluşturmak için bize ulaşın. Uzman ekibimiz, rinoplasti (burun estetiği) ile ilgili sorularınızı yanıtlamaktan mutluluk duyacaktır.

Editör : Op.Dr. Yücel Alperen AKPINAR