Özel Ataköy Hastanesi

7 / 27 ÇAĞRI MERKEZİ
(0212) 653 93 00

Laboratuvar

Ataköy Hastanesi, çağdaş tıbbın sunduğu en son teknolojilere sahip laboratuvar hizmetleri ve cilt sağlığıyla ilgili kapsamlı dermatoloji hizmetleri sunmaktadır. Laboratuvarlarımız, uzman personel ve modern ekipmanlarla donatılmıştır. Dermatoloji bölümümüz ise cilt problemleri ve hastalıklarının teşhis ve tedavisinde uzmanlaşmış bir ekipten oluşur.

Genetik Laboratuvar

Ataköy Hastanesi Genetik Laboratuvarı, genetik hastalıkların teşhis ve tedavisinde kullanılan son teknolojiye sahip bir laboratuvardır. Genetik testler, genetik predispozisyonların belirlenmesi, taşıyıcılık testleri ve genetik danışmanlık hizmetleri sunulur.

Hormon Laboratuvarı

Hormon Laboratuvarı, vücuttaki hormon düzeylerinin analiz edilmesi ve hormonal dengesizliklerin tespit edilmesi için hizmet verir. Tiroid, adrenal ve cinsiyet hormonları gibi birçok farklı hormon paneli sunulmaktadır.

Mikrobiyoloji Laboratuvarı

Mikrobiyoloji Laboratuvarı, enfeksiyon hastalıklarının tanı ve tedavisi için gerekli olan mikroorganizmaların tanımlanması ve duyarlılık testlerini gerçekleştirir. Bakteri, virüs, mantar ve parazitlerin tanımlanması ve tedaviye yönelik öneriler sunulur.

Biyokimya Laboratuvarı

Biyokimya Laboratuvarı, vücut sıvılarının biyokimyasal analizlerini yaparak organ fonksiyonlarının değerlendirilmesine yardımcı olur. Kan, idrar ve diğer vücut sıvılarında bulunan elektrolitler, enzimler, glukoz ve diğer bileşenlerin seviyeleri ölçülür.

Editör: Uzm. Dr. Hafize UZUN

Bir Uzmana Danışın

Tanı ve tedavi amacıyla yanlış yöntemlere başvurmayın. Rahatsızlığınız ve merak ettiklerinizle ile ilgili bize yazın. Sorularınızın cevapları en kısa sürede uzman doktorumuz tarafından iletişim adresinize gönderilecektir.

Randevu Oluştur

Online randevu oluşturmak için aşağıdaki formu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurunuz.