Dolgu

Dolgu İşlemi Nedir?

Dolgu işlemi, yüz ve vücuttaki kırışıklıkları, çukurları ve hacim kayıplarını düzeltmek için kullanılan popüler bir kozmetik prosedürdür. Özel Ataköy Hastanesi olarak, dolgu işlemi konusunda uzmanlaşmış ekibimizle sizlere en güvenilir ve etkili hizmeti sunmaktan gurur duyuyoruz.

Dolgu İşlemi Türleri

Hyaluronik Asit Dolguları: En yaygın kullanılan dolgu türlerinden biridir. Cilt altına enjekte edilen hyaluronik asit, nem tutma özelliğiyle cildin dolgun ve genç görünmesini sağlar. Aynı zamanda doğal bir madde olduğu için vücut tarafından kolayca kabul edilir.
Kalsiyum Hidroksiapatit Dolguları: Bu dolgular, kalsiyum hidroksiapatit kristalleri içerir ve cilt altına enjekte edilerek hacim kazandırır. Ayrıca ciltteki kollajen üretimini teşvik eder, bu da uzun vadeli bir gençleştirme etkisi sağlar.
Polikaprolakton Dolguları: Bu dolgular, cildin altına enjekte edildiğinde kollajen üretimini uyarır ve ciltte hacim kazandırır. Uzun süreli etkisiyle bilinir ve ciltte doğal bir dolgunluk sağlar.

Dolgu İşlemi Nasıl Yapılır?

Dolgu işlemi, uzman bir doktor tarafından yapılan güvenli bir prosedürdür. İşlem sırasında, dolgu malzemesi cilt altına ince bir iğne veya kanül aracılığıyla enjekte edilir. Bu işlem genellikle lokal anestezi altında yapılır ve hızlı bir iyileşme süreci sunar. İşlem sonrası hemen günlük aktivitelere dönülebilir.

Dolgu İşlemi Kimlere Uygulanabilir?

Dolgu işlemi genellikle şu durumlarda tercih edilir:
Kırışıklıkların giderilmesi
Dudak hacminin artırılması
Gözaltı çukurlarının doldurulması
Yanak ve çene hatlarının belirginleştirilmesi
Yara izlerinin düzeltilmesi
Ancak, dolgu işlemi için uygun aday olup olmadığınızı belirlemek için bir uzmana danışmanız önemlidir.

Dolgu İşlemi Sonrası Bakım

Dolgu işlemi sonrası, hafif şişlik veya kızarıklık gibi yan etkiler görülebilir, ancak bunlar genellikle birkaç gün içinde geçer. Uygulama alanını korumak için doktorunuzun önerilerine uymak önemlidir. Ayrıca, güneş koruyucu kullanmak ve cildinizi nemlendirmek de iyileşme sürecini destekler.
Özel Ataköy Hastanesi olarak, dolgu işlemi ve diğer estetik prosedürlerde en üst düzeyde güvenlik ve memnuniyet sağlamak için buradayız. Uzman ekibimizle sizleri bekliyoruz. Detaylı bilgi ve randevu için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Dolgu İşlemi Fiyatları

Özel Ataköy Hastanesi olarak, dolgu işlemi gibi estetik prosedürlerde en yüksek kaliteyi ve güvenliği sunmayı taahhüt ediyoruz. Dolgu işlemi fiyatlarının belirlenmesi birçok faktöre bağlıdır ve bu nedenle sabit bir fiyat listesi sunmak mümkün değildir.

Dolgu İşlemi Fiyatlarını Etkileyen Faktörler

Uygulanacak Bölge: Dolgu işlemi farklı bölgelere uygulanabilir, örneğin dudaklar, yanaklar, burun kenarları vb. Fiyatlar, uygulanacak bölgeye göre değişiklik gösterebilir.
Kullanılan Malzeme Miktarı: Dolgu işlemi için kullanılan malzemenin miktarı, işlemin maliyetini etkileyen önemli bir faktördür.
Doktorun Uzmanlık Derecesi: Deneyimli ve uzman bir doktorun sunduğu hizmetler genellikle daha yüksek bir fiyatla gelir. Ancak, bu durum kaliteli ve güvenilir bir hizmet almanızı sağlar.
Hastanenin Konumu ve İmkanları: Hastanenin bulunduğu konum ve sağladığı imkanlar, fiyatları etkileyebilir.

Fiyatlandırma Hakkında Daha Fazla Bilgi

Dolgu işlemi için doğru fiyatlandırma için bir konsültasyon yapmak önemlidir. Bu konsültasyon sırasında, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi belirleyen uzman doktorumuz size en uygun tedavi planını sunacaktır.

Bizimle İletişime Geçin

Özel Ataköy Hastanesi olarak, size en iyi hizmeti sunmak için buradayız. Dolgu işlemi veya diğer estetik prosedürlerle ilgili daha fazla bilgi almak veya bir konsültasyon randevusu ayarlamak için lütfen bizimle iletişime geçin. Uzman ekibimiz size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacaktır.