Göz İçi Mercek Tedavisi

Göz içi mercek tedavisi, katarakt cerrahisi sırasında doğal lensin çıkarılmasını takiben göz içine bir mercek yerleştirilmesini içeren bir işlemdir. Bu tedavi, kataraktın neden olduğu görme kaybını düzeltmenin yanı sıra, uzak veya yakın görüş bozukluğunu da düzeltebilir. Özel Ataköy Hastanesi olarak, hastalarımıza göz içi mercek tedavisi konusunda uzmanlaşmış bir ekip ve son teknoloji ekipmanlarla hizmet sunmaktan gurur duyuyoruz.

Göz İçi Mercek Tedavisi Nedir?

Göz içi mercek tedavisi, katarakt cerrahisi sırasında doğal lensin çıkarılmasını takiben göz içine bir yapay merceğin yerleştirilmesini içeren bir prosedürdür. Bu yapay mercek, gözdeki odaklanma yeteneğini geri kazandırmak için kişinin refraktif kusurlarını düzeltebilir. Bu tedavi, kataraktın neden olduğu bulanık görüşü düzeltmenin yanı sıra, uzak veya yakın görüş bozukluğunu da iyileştirebilir.

Özel Ataköy Hastanesi’nde Göz İçi Mercek Tedavisi

Özel Ataköy Hastanesi, göz içi mercek tedavisi gibi karmaşık göz rahatsızlıklarının tanısı ve tedavisi konusunda uzmanlaşmış bir oftalmoloji ekibine sahiptir. Deneyimli oftalmologlarımız, modern tıbbi teknolojileri kullanarak hastalarımıza etkili tedavi seçenekleri sunmaktadır. Göz içi mercek tedavisi, kişinin göz yapısına, yaşına ve görme ihtiyaçlarına bağlı olarak özelleştirilir.

Göz İçi Mercek Tedavisi Fiyatları

Göz içi mercek tedavisi fiyatları, kullanılan mercek türüne, hastanenin ve cerrahın deneyimine, teknolojiye ve hastanın bireysel gereksinimlerine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Özel Ataköy Hastanesi olarak, hastalarımıza etkili ve uygun maliyetli göz içi mercek tedavisi sunmayı taahhüt ediyoruz.

Göz içi mercek tedavisi, hastanın muayene edilmesi ve göz yapısının değerlendirilmesi sonucunda belirlenir. Tedavi maliyetleri, muayene, cerrahi işlem, kullanılan mercek ve sonrasında gerekebilecek kontrolleri içerebilir.

Özel Ataköy Hastanesi olarak, hastalarımıza şeffaf ve adil fiyatlandırma sunuyoruz. Göz içi mercek tedavisi hakkında daha fazla bilgi almak ve fiyatlandırma detayları için lütfen bizimle iletişime geçin.

Göz içi mercek tedavisi hakkında daha fazla bilgi almak veya tedavi için randevu almak için lütfen bizimle iletişime geçin. Özel Ataköy Hastanesi’nin uzman oftalmologları, size en iyi tedavi seçeneklerini sunmak ve sağlık ihtiyaçlarınızı karşılamak için burada. Randevu almak veya detaylı bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçin.

Editör: Op.Dr. Hasan OĞUZHAN